You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Tutorial
INFINITY DOWNLINE : BISNES FB SAH DI MALAYSIA
Thursday, 17 May 2012 | 09:05 | 2 comments

Assalamualaikum


Hi u ols :face44:


Hum, lame gile tak update blog. Hehe semakin malas sbb line pon hampeh, asek jam je, tapi takpe, blog akan mule b'operasi balik :face20: hades, knp ek emoticon2 dah takleh gune? pff :face24: and dah knp dgn blog aku skrg ni, mcm dah lain je :face57: err tak kesah lah, now aku nak story sikit sal bisnes yg aku jalankan sejak bile ek? emm lame lah jugak:face57:



Korang pernah dgr tak bisnes Infinity Downline? Bisnes ni lebih fokus at sesape yg rajin online FB :a1:. Korg kerap online FB, takkan duduk bchatting je kot? or main game je? Rase2 nak dpt duit lebih tak? jom ar join aku di biz ID, korg rugi klu tak join, org lain dah bjaya buat bende ni je, korg bila lagi?

Just bmodalkan RM100 utk pendaftaran, sekali seumur hidup tau :face54: tak payah nak susah2 jumpa pelanggan, tak payah jual brg, just promote sana sini biz ID dah dpt duit poket. Bleh jadikan side income. Lagipun, dok depan lappy je kot, tak susah mane pon.

Wa siyes cakap sama lu :6v2: Bende ni klu tak try mne nak dpt lihat hasil nye? Tak muflis pon klu keluar duit byk tu, nak dpt untung, kene la korban sikit Klu tak join, sampai bila takkan tau n takkan caya bis ni mmg bleh kasi income at kita :)

Sape yg ragu2 akan kesahihannya, nak lebih info, sila add FB aku :99: DISINI . Alhamdullilah, setakat ni aku sdikit sbyk berjaya buat bisnes ni :n: Siapa yg bminat sila2 lah add FB or kasi komen :face42: sedia mbantu.


Kbye sume :face54:

Labels:

OLDER POST | NEWER POST