You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Tutorial
opps ! GELAP !
Thursday, 5 April 2012 | 14:36 | 2 comments

Assalamualaikum

hello readers :3j2:

Err mesti pelik kan? ape yg oppss ape yg gelap? hehe. Lets check it out yo :120: ohh sebelum tu, mesti korang pernah risau kan dengan body korang * jgn pkir bukan2 :p:ngee. Tajuk aku ni bukan nye nak mengate sape2 or nak menyentuh sensitiviti mane2 pihak.

No no :22: Aku just nak kongsi je ape yg aku tahu :6v2: yg opps tu sengaja je jadikan sound effect hehe walaupun tak dengar, yg gelap tu. Haa! yg tu lah masalah utama. Psst :face44: ade sesape yg ketiak dia gelap tak? * straight to the point je la.

Kalau ade tak payah segan2, semua masalah dapat diatasi :26: bawah ni ade lah petua sikit nak share ngan korang yg ade masalah ni, lagi2 perempuan :0x2: ramai org tak amik kesah pasal ni, and jarang lah nak g check kat mane2 site ttg bende ni :6k2:

So sesape yg ngusha blog aku and ternampak post ni, sila lah baca sampai habis ye, tak rugi pon tau korang amek tahu pasal bende ni. Untuk diri korang jugak :3j2: :9c2: lah sile lah bace, sebelum tuh bace bismillah dulu hehe. Ni cara2 nak putihkan balik ketiak korang tu hehe.

·

:0z2:


Apa yang patut korang buat adalah :6f2:


1. Parut timun ( sikit sudah la ) sampai halus dan letak kat dalam piring.

2. Pastu, perahkan sedikit jus lemon ke atas timun tadi.

3. Gaulkannya hingga sebati.

4. Sapukan kat kedua-dua belah ketiak anda.

5. Biarkan lebih kurang dalam 15 minit dan cuci.


:0z2:


P/s : korang cube je lah :0z2: ni petua boleh pakai tau hehe. pstt ! lemon mmg mahal nak beli :123:


Labels:

OLDER POST | NEWER POST