You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Tutorial
CONFIUS gilerrr !!!
Saturday, 3 March 2012 | 11:40 | 0 comments

                                                Assalamualaikum
 

anneyeong all 

 hmmmmmmmmmmmmm. dah lame tak meroyan dlm blog tercinta :) kali ni kesah ape aku nak buat ye? arr, sila lah rujuk topic di atas ye. aku nak cite ni, aku confius senanye. tapi ntah lah sbb ape sampai aku pon tak tahu ape yg buat aku confius. haishh nak cecite cecite pon susah lah. memerlukan tgn yg rajin utk menaip :D *eheh mula lah merepek. eh! aku tgh bengang ni, baru tingat sbb pe aku confius, ni haa, fav game aku dah tak bleh main.

Game yoville , erk game fb laa, eh game budak ke? ah kesah plak aku, yg umo 40 an pon main haha. oupps ! berbalik kpd cite td, huh tetibe dia tulis error kebende ntah, aku buka pki fb lg satu, bleh plak buka game tu ~ oh noo! dah lah aku dah jd kaya =.= arghh knp tak bleh main plak ! account lg satu tu miskin. ni yg aku confius giler ni, persoalannya, knp tetiba jd gutu?? *kesian giler tgok account miskin tu huaaaaghhaha ! TENSION -.-

kecewa sangat


 

Labels:

OLDER POST | NEWER POST