You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Tutorial
HOT ISSUE ! Nur Amalina Che Bakri
Saturday, 7 January 2012 | 09:43 | 0 comments
               Assalamualaikum  

Hii all :)


Beberapa hari lepas, sume org jd kepochi kat Twitter and facebook pasal isu Nur Amalina Che Bakri, pelajar cemerlang SPM tahun 2005 yg dapat 17A1. Yang tak tahu tu mmg ketinggalan sgt lah ;p rasanya, tahun 2009 dulu dah pernah kecoh isu tentang Amalina yang kononnya sudah tercicir dari pelajaran. sekarang isu Amalina sudah buka tudung and didakwa terpengaruh dengan kehidupan sosial. haih. macam2

macam biasalah, masa mula-mula isu ni kecoh beberapa hari lepas, semua blogger nak tepek gambar dia kat blog. dakwa macam-macam. aku jenis takut sikit nak tepek kat sini sebelum aku pasti tentang khabar berita ni. tapi, bukan ke Amalina memang tak bertudung sejak dulu? tahun 2007 ada je ternampak gambar dia dengan kawan2 universiti semua tak pakai tudung. kepochi tau korang semua ni. so ini semua video Amalina yang menjawab isu kontroversi yang melanda dia baru-baru ini. if korang tak tgok g video ni, sile lah buka. So, enjoy! :)



komen aku? no komen. ikut suka dia lah nak buat apa. ibu Amalina sendiri mengaku dia tak pakai tudung kecuali time bersekolah dulu. gambar dia tu takde lah pulak rasa nak tepek dalam blog ni. tapi part legging tu, mak dia belikan untuk dia. dasyat betul taste makcik kan? hehehe. ok, pengajaran cerita. kalau tak tahu apa-apa, jangan lah terus judge seseorang tu. fuhh. nasib baik  dulu aku dapat *tak lerr byk sgt A untuk SPM. kalau 17A? sampai bertahun-tahun semua orang nak concern pasal kita.

Labels:

OLDER POST | NEWER POST