You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//WishLand
Author Story Linkies Tutorial
UNKNOWN
Wednesday, 1 May 2013 | 10:55 | 0 comments
                         Assalamualaikum  w.b.t
 
Dear blogger 
 
Hi peeps, pergh lame gile tak update, bhabuk sudah *fuhfuhh :) Bosan lak harini, so masa terbiar ni ade bagus gak aku update mende alah ni, lagipun dah lame tak cite pape an, blog je lame, tapi isi nye kurang haha *adess 
 
Hidup aku skrg biase2 je, lagi plak duk rumah je 2 bulan ni, mmg bosan k, kalau dok dekat ngan pakwe takpe gak, bleh jenjalan huhu, tapi tu sume angan Kak Ton oii! Haha termention Kak Ton ni teringat lak iklan dia, tahpape sihh >.< haha aku sekali tgok pun rase tak larat dah nak tengok even TERtengok :D
 
ape lah cite pasal Kak Ton plak *sebenarnya taktau nak story ape -.- Btw, nak cite for upcoming Saturday! Yay finally my bro with his little princess will visit us here in a.s :) nak bwk icha main sebenarnye, aku rase dia dah tak kenal maksu dia ni dah. Ahhh! Ni ar akibat dok jauh, dah tak rapat.
 
Sekarang ni byk luangkan mase ngan bsenam, main kucing huhuhu (sad life), and do some survey *lol Ade lah survey nye JANGAN TANYA OKAY! haha ade plak yg nak tanya kan, jgn bajet hot syg -.- tak ape lah tak hot tak ape, tak serabut otak sgt.
 
Knp susah sgt ek nak dapat duit ;/ aku nak beli satu brg ni la, tapi tak mampu, adehh nak bg kat dia. haha tggu lah dpt duit PT nnt. Ohoo PT jd mangsa. Tu je lah yg aku mmpu aku kasi. Biarpun dia tu laki, tapi aku tetap nak kasi huahua :p ape ape pon, umm nak langsaikan hutg bill bb ni dulu, siot la yg lame dorg tak buang lagi, tak pasal kene byr rm200, mana weyh nak carik duit. 
 
Tension nye. Duit PT tu nnt dah tolak yuran pe sume, erk tggl RM900. Pastu RM300 plak byr, tggl bape jek satu sem -.- ohkambingg!Harus bgaimana, nampaknya tak makan lg la aku haha. Takpe lah ade bagusnye.
 
 
 
 
 
 
OLDER POST